Kepardi Company Calendar has arrived!

Do more what makes you happy.

Oman onneni tuotos on seinäkalenteri vuodelle 2014, jonka saat koristamaan seinääsi 25 eurolla (+mahdolliset toimituskulut). Tekniikoina käytetty piirtämistä, maalaamista (akryyli- ja vesivärit), sisustusteippejä ja dymoilua. Toukokuu on leikelty lehdestä.  Kalenteri on printattu A3-kokoiselle paperille ja se kiinnitetään mustalla klipsillä, mikä kuuluu hintaan. Mikäli kalenteri napostelee, laitapa viestiä tänne: kepardicompany@gmail.com. Ehtinee myös joulupukinkonttiin, jos tilaat pikapikaa.

Do more what makes you happy. I made a calendar for you so it’s easier to keep track in days. You can have this hanging on your wall for 25 euros (+ postal costs). Used technics are: drawing, painting (both acrylic and water colors), decoration tapes and dymo texting. May is done by scissoring a magazine into small pieces. Calendar is printed to A3 sized paper and can be hung on a wall by a black clip which comes along with the calendar. Questions and orders here, please: kepardicompany@gmail.com

Miau, Kepardi